Navigation Menu+

Humani studio – o nama

Humani studio udruga je za razvoj potencijala s podrškom stručnjaka iz različitih područja – pedagoških, socioloških, psiholoških, komunikacijskih i psihoterapijskih. Osnovana je 24. studenog 2011. godine u Zadru i trenutačno broji jedanaest članova, od čega je šest psihoterapeuta te sedam stručnjaka iz područja društvenih i odgojnih znanosti. Zadar je ujedno i centar svih naših aktivnosti, no zahvaljujući širokoj mreži, naši stručnjaci djeluju i u Biogradu na moru, Splitu te Zagrebu.

Naglasak rada udruge je na Geštalt psihoterapiji kao temeljnoj specijalizaciji naših stručnjaka:

  • individualna psihoterapija
  • obiteljska psihoterapija
  • psihoterapijske grupe podrške

Tijekom posljednjih četiri godine djelovanja u organizaciji Humanog studija pokrenuto je više programa i inicijativa:

Iako je naglasak udruge na psihoterapijskom radu, glavni i osnovni cilj članova je poticanje razvoja ljudskih potencijala, psiholoških, kreativnih i profesionalnih, putem radionica, tribina, edukacija i individualnih savjetovanja. Verbalna i neverbalna komunikacija, obiteljski odnosi, partnerski odnosi, poslovni odnosi kao i odnos prema samom sebi područja su na kojima gradimo svoje dugogodišnje znanje i iskustvo.

 

Humani studio vodi:

*Irena Jurjević je magistra pedagogije i sociologije, psihoterapeut u edukaciji sa završene četiri godine postdiplomske specijalizacije iz gestalt psihoterapije pri Institutu za gestalt psihoterapiju Malta te nizom srodnih obrazovnih programa iz područja rada na tijelu, analize snova i drugih. Uz značajno iskustvo u psihoterapiji, posjeduje 15-godišnje iskustvo u javnom komuniciranju.

2011. godine osniva “Humani studio”, udrugu za razvoj potencijala u kojoj predsjedava do danas te djeluje kao geštalt psihoterapeut (pod supervizijom), trenerica ‘soft skills’ vještina te voditeljica radionica osobnog rasta i razvoja.

Uz kontinuiranu edukaciju za Geštalt psihoterapeuta usavršila je napredne komunikacijske i intuitivne tehnike pri zagrebačkoj školi Perfect, analizu snova kroz tijelo i pokret kroz jednogodišnji program Dream movement (pilgrim d.o.o.) te dodatne antistres programe i programe brzog čitanja.

 

Kontakt:

desk@humani.com.hr

098 875 783